Inloggen Juryleden

Uw emailadres:

Uw wachtwoord:Inloggen Verenigingen

Verenigingen kunnen per 2017 juryleden zoeken via Startlijsten.nl.


Informatie over FNRS-jureren

                          1

Persbericht - Historische stap voorwaarts in samenwerking KNHS en FNRS
21 April 2015

De nieuwe samenwerking levert een ontwikkelingssprong op. “De gezamenlijke doelstelling van de samenwerking tussen de KNHS en de FNRS is om de paardensector als geheel te versterken,” zegt KNHS-voorzitter Theo Ploegmakers. “Structurele samenwerking en onderlinge afstemming leidt tot een sterkere profilering van beide organisaties. De FNRS als brancheorganisatie voor alle professionele sportaanbieders, de KNHS als sportbond voor alle paardensporters.” FNRS-voorzitter Constans Manganas vult aan: “Kernwoord voor de FNRS is ondernemerschap. De samenwerking maakt dat de FNRS zich nog meer kan richten op het ondersteunen van ondernemers, de belangenbehartigers en het ontwikkelen van de branche.”

De paardensector is een economische motor van belang met een geschatte jaarlijkse omzet van 1,5 miljard. Door de intensieve samenwerking tussen de KNHS en de FNRS kunnen beide organisaties deze sector nog verder professionaliseren en daarmee alle paardenliefhebbers nog beter van dienst zijn. De KNHS kan gebruik maken van de kennis die de FNRS heeft opgedaan op het gebied van het ontwikkelen van laagdrempelige sport dichtbij de beginnende paardrijder. De FNRS krijgt meer ruimte en mogelijkheden om zich te richten op de belangen van de ondernemers.

Belangrijke onderwerpen in de samenwerking in de komende jaren zijn bijvoorbeeld de doorontwikkeling van de F-proeven en betere aansluiting op wedstrijden, het opzetten van een Nederlandse paardensportacademie - waarin opleidingen voor (manege)instructeurs, officials en ondernemers worden gebundeld – en gezamenlijke promotie van de paardensport.

Meer informatie over beide organisaties: www.knhs.nl en www.fnrs.nl. Binnenkort zullen wij u verder over informeren o.a. via de website, nieuwsbrief en bijeenkomsten. 

.        FNRS logo 

Welkom bij de brancheorganisatie voor professionele hippische ondernemers.

De FNRS, Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra, behartigt de belangen van ondernemers richting overheid, gemeenten en alle andere ambtelijke instellingen die invloed hebben op het ondernemen binnen de hippische sector. Daarnaast geeft de FNRS persoonlijk advies en biedt het lidmaatschap veel collectieve voordelen. Om consumenten inzicht te geven in de kwaliteit van de aangesloten bedrijven is het FNRS Sterrensysteem ontwikkeld.

Juryleden

Informatie over leren jureren en bestanden speciaal bestemd voor de FNRS Juryleden